💪🥇Rising Star Benjamin Cardel taler med FitnessVolt.com - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Yoga for større og stærkere muskler?

HVORDAN FÅR DU START MED FITNESS / BODYBUILDING?

Godt. Siden 12 år har jeg været meget fascineret og nysgerrig over hvordan den måde, kroppen arbejder på. Jeg mener, det er som en ekstraordinær maskine! Måden det kan helbrede det selv og måden du kan få det til at blive større! I en alder af 15 startede jeg på mit lokale gym med min ven.

Træningene var ikke rigtig alvorlige, og efter en måned besluttede jeg at skifte gym. Efter et år blev jeg så dedikeret til de strenge kostvaner og træning, at jeg følte, at jeg næsten ikke kunne leve uden det! For hver dag kunne jeg se mine fremskridt, og jeg blev større, bare gjorde mig endnu mere motiveret til at gøre det, jeg elskede! Jeg begyndte fitness modellering i en alder af 17 omkring 6 måneder siden.

Jeg har arbejdet som mode model siden 4 år, og jeg har altid elsket det. Derfor så jeg chancen for at kombinere den med fitness, fordi modelagenterne pludselig var svære at finde på grund af min størrelse i forhold til hvordan tøjet skulle passe og ting sådan.

HVAD ER DIN TYPISKE ARBEJDSPROJEKT LOOKING LIKE?

HVAD ER DIN TYPISKE DIET LIKKE?

Hver morgen: 250 gram rå havre og 4 æg.
Protein shake
Frokost: Salater med enten kylling, kalkun eller tun og lavt fedtforbindelser.
1 eller 2 bananer og en håndfuld jordnødder.
Middag: Salater og enten 250 gram beff kylling eller kalkun til protein. Kartofler eller ris til carbs.
Protein ryste før sengetid.

Hvilke tilskud tager du? HVAD ER DIN TILFØLGNING LIKELIG?

Whey protein 2-3 gange o'day. Fiskeolie 3 tabletter o'day og kreatin 1 sked o'day i en måned, derefter 2 møller uden kreatin og tilbage igen.

NÅGEN RÅDGIVELSE FOR BEGINNERE TIL AT KOMNE TIL FITNESS?

Skub ikke dig selv for hårdt! Kroppen behøver virkelig sin hvile til at vokse, og når den ikke plejer at løfte sig, er det vigtigt, at du tager det let og ikke skubber din krop til hårdt, ellers vil du bare nedbryde muskelmassen i stedet for at vinde den. Husk masser af søvn, og prøv ikke at løfte noget ekstremt tungt, fordi du kan få ondt.

Hvordan måler du din fremgang?

Jeg samler faktisk billeder med tiden. Det er en fantastisk måde at se, hvor du kom fra, og det holder dig motiveret!

Hvor lang tid bruger du guldet i løbet af en typisk arbejdsmiljø?

45 minutter for hver muskelgruppe.

Hvem er den mest inspirerende person til dig med hensyn til egnethed og generelt?

Rob Riches Mr. WBFF
Jeff Seid fordi han er den samme alder som mig og en meget god fyr!

HVAD ER DIN FAVORITTE MOMENT SÅDAN I FITNESS?

At være stolt af mig selv og hvad jeg har gjort!
Det er meget vigtigt at være det! Alt kan gøres bedre, men nogle gange er det meget vigtigt at stoppe med at tænke: "Jeg gjorde det!"

Rolige spørgsmål til vores læsere

Yndlingsfarve? Sort
Favorit mad? Kylling sandwicher!
Favorit tv-show? Udrydde
Ynglingsfilm? 21 Jump Street fik mig til at være skør!
Favorite Band / Artist? I Flammer og Pendul.
Har du nogen kæledyr? Nix

ENDELIGE ORDNINGER?

Tak for interviewet!
Det har været en ære for mig at være med jer!

HVORDAN GØRE BENJAMIN CARDEL

Du kan nå Benjamin Cardel enten via email eller facebook: Email, Facebook

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: