💪🥇Dennis Newman: Højde | Vægt | Våben | Bryst | Biografi - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Watch: Lee Priest Forklar den perfekte måde at fjerne stædigt fedt

Om Dennis Newman

Født: 4. januar 1970
Fødested: Visalia, Californien, USA
Bopæl: Salinas, Californien, USA
Brugernavn: Umenneskelig Newman
Højde: 5 '10' (178 cm)
Vægt: 250 lbs (113 kg)

Dennis Newman blev født den 4. januar 1970. Han er en tidligere IFBB Pro og en legendarisk bodybuilder fra Californien, der havde en af ​​de bedste æstetiske fysikker hele tiden.

Før sin sygdom i 1994 (leukæmi) havde han optrådt på forsiden af ​​alle større bodybuilding magasiner, og det syntes at han kunne gøre det stort. Efter sin succesfulde behandling forsøgte han at komme tilbage i 1998.

I dag er han pensioneret fra bodybuilding, og han er en personlig træner og skuespiller. I 2005 samarbejdede han med Gus Malliarodakis i Ingen smerte, Ingen forøgelse, produceret og instrueret af Samuel Turcotte.

Dennis fortæller os sin utrolige historie gennem sin Facebook-side: "To uger efter at jeg fangede titlen på Mr. USA i 1994 blev jeg ramt og diagnosticeret med leukæmi. Jeg tilbragte de næste atten måneder i mit liv, der kæmper for denne sygdom, og undergår behandlinger af kemoterapi og stråling.

Efter en tid var sygdommen, der tog alt fra mig, endelig i remission. Når jeg har opnået remission, levede jeg hver dag i mit liv for at bekæmpe mine drømme for at komme til virkelighed i form af hårdt arbejde og dedikation til min karriere. Alligevel var der en brændende i min sjæl for forhåbentlig velsignet nok til at komme tilbage til det, jeg arbejdede så hårdt for. Lidt vidste jeg eller ville acceptere, var det min karriere som en konkurrencedygtig bodybuilder var ovre.

Ønsker min livsstil tilbage og alt, der fulgte med det, følte jeg, at jeg var klar til at træne igen og begynde at blive slanket. Jeg forfulgte min karriere og drømme igen med en overbevisning om, at jeg engang vidste og levede før min sygdom. Kun for senere at indse, at sporten havde ændret sig og udviklet sig til noget, jeg ikke længere var interesseret i konkurrencedygtigt.

Jeg er stadig meget interesseret i at forfølge branchens forretningsside. Personlig træning, coaching, kost og ernæring bistand, seminarer, markedsføring, produkt påtegninger, kommentar og PR er, hvordan jeg vælger at bidrage positivt og give tilbage til den sport, jeg elsker, fansne og også til mig selv. "

Mr. & Masters Olympia Resultater

  • Konkurrerede aldrig

Titler vandt

  • 1989 – NPC California Championships (Teen)
  • 1989 – NPC Teen USA USA Championships (HW)
  • 1991 – Musclemania (HeavyWeight)
  • 1994 – NPC USA Championships

Dennis Newman Gallery

Dennis Newman Gallery1 af 10

Dennis Newman Videoer

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: