💪🥇Claude Groulx: Højde | Vægt | Våben | Bryst | Biografi - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

VÆLG: Mr. Olympia Samling af Alle Vindere 1965 – 2015

Om Claude Groulx

Født: 24. juni 1962
Fødested: Montreal, Canada
Bopæl: Miami, Florida, USA
Højde: 5 '8 "(175 cm)
Off-Season Vægt: 250 kg (114 kg)
Konkurrence Vægt: 227 lbs (103 kg)
Arme: 20 "(51 cm)
Bryst: 48 "(122 cm)
Talje: 29 "(74 cm)
Lår: 28 "(71 cm)
kalve: 20 "(51 cm)

"Jeg vokser op i Montreal, hvor jeg fra en meget ung alder begyndte at øve mange sportsgrene som hockey, ski, judo og karate. Jeg følte mig meget tiltrukket af individuelle sportsgrene som kampsport og senere en bodybuilding, hvor du lærer disciplin og får selvtillid.

Jeg oplevede først vægtløftning på 16 år gammel, da jeg købte mig en Joe Weider vægt sæt og træningsprogram. Mit mål var at gå i vægt, da jeg var for mager, men efter et par uger mistede jeg interessen for det. Det er kun 2 år senere, da en ven på arbejde, som var en bodybuilder, bad mig om at gå i gymnastiksalen med ham. Fra den dag følte jeg mig forelsket i bodybuildingens sport, og det blev en vane, at jeg regelmæssigt skulle gå på gymnastiksalen.

Efter ca. 3 års træning flyttede jeg til et større gym, og ejeren, der var en mester bodybuilder, spurgte mig om jeg nogensinde overvejer at konkurrere, da han så, at jeg havde en god symmetrisk krop. Et år senere fandt jeg mig selv i bodybuilding-konkurrencen Hr. Montreal blev jeg taget andenpladsen i klassen 80 kg. Dette var en belønning for mig for alt det hårde arbejde, som jeg lover mig selv, at jeg vil vinde det næste show. Jeg gik videre og vandt de fleste af de shows, jeg går ind i de følgende år.

I mellemtiden afslutter jeg min bachelorgrad i Virksomhedsledelse og marketing. Jeg arbejdede i syv år som sikkerhedschef for Grand Hotel i Montreal.

Jeg besluttede at starte min karriere som en professionel bodybuilder efter at jeg vandt Mr. Canada's overordnede titel for anden gang i 1994. Min første proshow var den Niagara Falls Classic 1995, og jeg var så nervøs, at jeg glemte min garvning fløde, så min farve på scenen var forfærdelig, og jeg lagde 11 ud af 26 atleter. To uger senere i Montreal IFBB pro show tog jeg fjerdeplads og blev inviteret af Wayne Demilia at konkurrere i Night of Champions i New York.

Det næste år flyttede jeg til Los Angeles med min kone for at prøve at få mere eksponering som en pro bodybuilder. Jeg arbejdede i Golds Gym i Venice Beach som personlig træner. I 1998 underskrev jeg en godkendelseskontrakt med Weider og konkurrere i min første Mr. Olympia.

Jeg konkurrerede 5 gange i Mr. Olympia, og generelt gjorde jeg omkring 45 pro konkurrence med mange top 5 placering. I 2003 efter mine sejre i Master Olympia, Lancerede jeg "Final Touch"Min konkurrence tanning creme, som jeg har brugt til det meste af min karriere.

Jeg begyndte at arbejde sammen med Private Trainer Association for to år siden, undervisning kurser til uddannelse og ernæring. Som en PTA direktør, Jeg holder Academy for dem at certificere private træner og ernæringskonsulenter. Jeg tog også et jobtilbud i Kuwait som rekreativ manager for The Palms Beach Hotel & Spa. Min sidste præstation er fødslen af ​​min søn Maxxim, som er mere værdifuld end noget andet. " Claude Groulx.

Mr. & Masters Olympia Resultater

  • 1998 – IFBB Mr. Olympia: 16
  • 2001 – IFBB Mr. Olympia: 20
  • 2002 – IFBB Mr. Olympia: 21
  • 2003 – IFBB Mr. Olympia: 14
  • 2003 – IFBB Masters Olympia: 1.
  • 2004 – IFBB Mr. Olympia: 19

Titler vandt

  • 1992 – CBBF canadiske mesterskaber
  • 1994 – CBBF canadiske mesterskaber
  • 2003 – IFBB Masters Olympia

Claude Groulx Gallery

1 ud af 10

Claude Groulx Videoer

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: