💪🥇Lighter Side: Lær noget nyt hver dag - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Min mĂĄde: Hvad motiverer dig?

Jeg har for nylig lært et nyt ord; støvsugning. Jeg formoder, at jeg skal påpege, at det ikke er et nyt ord i sig selv, men snarere en handling. Du ser, jeg snakker ikke om den støjende opgave, vi alle må møde fra tid til anden, som skræmmer kattene. Denne form for støvsugning handler om kernens muskelstyrke.

"Forestil dig en streng bundet fra indersiden af ​​din navle til din rygrad." Min træner fortalte mig, da jeg lavede en række døde elevatorer.

"Lige nu?" Jeg gruntede.

"Det kaldes støvsugning. Det hjælper dig med at styre bevægelsen OG det forbedrer kernestyrken. "Han udtalte. Jeg elsker det, når han giver mig en ekstra udfordring i det mindst mulige øjeblik, at jeg kan udføre det.

Vi har alle hørt vores træner fortælle os at suge i vores abs mens i midten af ​​et givet træk. Støvsugning tager denne forestilling et skridt ud over. Det er noget, vi kan øve på ethvert tidspunkt af dagen eller natten, og i ethvert selskab.

Når jeg var færdig med mit sæt, spurgte jeg ham yderligere om denne idé. "Så mener du det samme, jeg gør, når jeg er i en bikini, ved poolen?" Du kender farten … den der får os til at se (forhåbentlig) som vi ikke har haft to børn.

"Nemlig! Du kan gøre det når som helst, hvor som helst og den bedste del er, at ingen er klogere. Jeg gør det lige nu. Er du? "Han måtte vide, at jeg ikke kunne modstå at stikke ham i tarmene. Jeg gispede, da hans røde faste abs næsten brød min pegefinger.

Jeg formoder, at det er noget, jeg har gjort ubevidst i årevis, da jeg plejer at bære temmelig formende monteringstøj. Jeg elsker, at jeg nu kan give det et navn og vide, at det er godt for mere end bare, hvordan min talje vises i mine helt uforgivelige strikkede kjoler.

Så jeg udfordrer hver enkelt til at vakuum hele dagen hver dag. Vacuum mens du børster dine tænder. Vacuum mens du er i købmanden. Vakuum mens du laver mad. Vacuum mens du slapper af med at læse eller se røret. Vacuum mens du er i gymnastiksalen helt sikkert og ja, endda vakuum mens du støvsuger.

Venligst spring over til www.staciacarlton.com hvor jeg overvejer, om der er noget som støvsugning til lårene. Jeg lyver! Det overvejer jeg ikke rigtig, men jeg dækker mange forskellige emner.

Glad løft!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: