💪🥇Circuit Training: Bekæmpelse af træthed - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Få Lean Means opmærksomhed på detaljer

Den store udendørs er et vidunderligt sted at bruge så meget tid som vi kan, når vejret samarbejder. Hvis din sene vinter, forår og sommer har været noget som jeg har oplevet i Toronto, så har du også haft en overflod af godt vejr for at nyde byens vildmark.

Hvilken bedre måde at indkalde med beton og stål end gennem en streng og kraftig træning? Der er virkelig ingen bedre måde at have en effektiv udendørs session end ved kombinationen af ​​forskellige øvelser, der er sammenspændt sammen på en kontinuerlig måde, så hele processen bliver nærmet som en bevægelse. Til den uformelle observatør ser det ud til at denne serie øvelser ikke har nogen begyndelse eller slutning.

Selvfølgelig har jeg lige beskrevet kretsuddannelsen, men det er et bredt begreb. Det kan betyde tre eller flere øvelser afsluttet i rækkefølge. Jeg inkluderer også altid en form for sprint, og nogle gange jogger man mellem stationer. Ved at gøre dette er der også træning mellem træningen. Jeg er af den opfattelse, at vores krop vil drage størst nytte af en meget intens træningssession, som aldrig lader op, selvom det betyder, at varigheden er kortere som et nødvendigt resultat.

Jeg har talt med dig om mine modstandsbånd, medicinskugle, kettlebell og kropsvægt kredsløbstræning, som jeg kan lide at gøre som et alternativ til gymnastiksalen, når vejret er varmt. I dag efter alt, hvad jeg har fortalt dig om kredsløbstræning, vil jeg helt tage dette emne i en anden retning. Specielt vil jeg gerne tale med dig om kredsløbstræning på de tidspunkter, hvor jeg føler mig fysisk træt.

Der er tidspunkter i løbet af året, at vi som lidenskabelige gym entusiaster begynder at føle sig køre ned. Når jeg taler personligt, går jeg igennem en af ​​disse træningsløfter lige nu. De rammer mig normalt tre eller fire gange om året. I stedet for at kæmpe igennem det, hvilket jeg plejede at gøre, og som kun forbinder spørgsmålet, har jeg lært, hvordan man træner rundt i den træthed, som en overaktiv træning regime vil medføre.

Dette er ikke det samme som at tage en uge eller to. Jeg er ikke stor tro på den metode. Tidsafbrydelse fungerer meget godt, når det drejer sig om nyttiggørelse, men så skal du begynde hele tiden, når du kommer tilbage. For ikke at nævne er der også den psykologiske virkning. Når vi er vant til træning, er vi vant til at føle en bestemt måde. Fjern træningen, og resultatet føles ofte ikke som os selv.

Alternativet er at træne stadig, hvilket betyder at man holder sig aktiv og føler sig god og selv gør lidt fremskridt. Tricket er at ændre metoden fuldstændigt, så vi ikke fortsætter med at uddrive os endnu mere. Senere vil jeg gerne fortælle dig præcis, hvad det er, jeg gjorde i dag, og har lavet det for nylig for at opnå dette …

Glad løft!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: