💪🥇 Hvorfor du ikke bør bære knæpakker - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Er kunstige sødemidler sikre?

Jeg lavede for nylig en fejl, den type fejl, jeg sjældent gør. Jeg besluttede at ændre noget om min rutine uden at foretage den rigtige forskning først. Jeg håber min erfaring og fejl kan hjælpe med at stoppe dig fra at lave den samme fejltagelse. Fra titlen på denne artikel er jeg sikker på, at du kan finde ud af, at jeg begyndte at bære knæindpakninger. Grunden til, at jeg besluttede at starte, er, at mine knebøjer voksede i pund til et niveau, jeg aldrig troede jeg kunne udføre, og jeg ønskede at beskytte mine knæ under tung vægt. På grund af at lide en delvis PCL tåre baseball to somre siden, knæ beskyttelse er vigtigt for mig.

Oprindeligt kunne jeg virkelig lide wraps. De følte sig godt under elevatorer, og jeg følte mig stærk og stabil iført dem. Hvad endte med at ske efter den første gang jeg bar dem, var jeg dog færdig med min session og mine knæ havde aldrig været så ondt. Jeg troede måske, at jeg ikke havde dem rigtigt og jeg satte mig afsted for at lave lidt forskning som jeg burde have gjort i første omgang. Det jeg fandt var ret alarmerende. Jeg havde dem korrekt på, men hvad knæ ombryder potentielt på knæ, var ikke den slags støtte, jeg troede, jeg ville få.

Mens knæindpakninger ser ud til at være i stand til at hjælpe dig med at generere mere strøm (1) gør det det til en høj pris. Hvad der sker, når du bærer knæomslag, er trykket på din patella (knædæksel.) Dette kan forårsage friktion mellem patella og brusk nedenunder, fordi patella komprimeres i lårbenet, som kan øge risikoen for knæskade eller endog langsigtede virkninger såsom arthritis.

Forskere fra University of Chichester tog for nylig ti erfarne mænd og fik dem til at kneppe med vores uden knæomslag. De opdagede, at der var en væsentlig forskel i den måde, bevægelsen blev udført mellem de to forsøg. Ved at bære wraps reduceres den vandrette bevægelse betydeligt. Mens vægten blev sænket, faldt den vandrette bevægelse med 39 procent. Sænkningsfasen blev også udført 45% hurtigere med wraps end uden. Dette viste, at lodret kraft påtrykt massens midte under sænkningsfasen var betydeligt større og sandsynligvis var resultatet af generering og opbevaring af elastisk energi i knæomslaget.

Efterfølgende lodret impuls var 10% større, og det mekaniske arbejde involveret i lodret forskydning af massens centrum blev udført 20% hurtigere og afspejles af en 10% stigning i peak power. Så mens knæet ombryder øget mekanisk ydelse, ændrede de også hakketeknikken på en måde, der ændrede muskulaturen målrettet. Det fører forskerne til at tro på iført knæomslag kompromitterer knæleddetes integritet. De fortsatte også med at sige opfattet svaghed i knæleddet skal behandles i stedet for at bruge knæomslag. Sammenfattende knæ wraps hjælper dig med at gå gennem bevægelsen hurtigere og mere eksplosivt men sandsynligvis ved kompromis af knæhelse. (2)

Hvis du ikke vil bruge knæindpakninger, hvad skal du bruge? Måske kunne et knæhylster gøre tricket. En undersøgelse undersøgte præstationer, der sammenlignede profylaktiske knæbøjler og neoprene knæhylster. 30 sunde mænd frivillede sig til at bruge bøjlerne under isokinetiske og funktionelle tests. Alle emner blev testet i tilfældig rækkefølge med enten ingen bøjle, en neopren knæhylse, en ærme med fire bilaterale metaller understøtter og bruger en profylaktisk knæbøjle. (Billeder af hvert knæbøjle ledigt i linket til studiet.)

Emner færdige enkeltben lodret hoppe, cross-over hop og isokinetisk knæ flexion og forlængelse. Ved sammenligning af de 4 forskellige forhold var der ingen signifikant statistisk forskel i præstationsresultater. Det betyder dog, at det også viste, at ingen af ​​bøjlerne hæmmede signifikant atletisk ydeevne, hvilket kunne verificere, at strukturen af ​​bøjlerne ikke forårsagede en komplikation i knæledets normale funktion. (3)

Så i modsætning til knæløb, vil knæhylster sandsynligvis ikke gå i kompromis med knæleddet, selv om det heller ikke vil forbedre ydeevnen, som knæet kan virke. Knæhylster vil dog holde knæene varme og muligvis give en lille støtte uden at gå på kompromis med knæets integritet. Efter min mening er det værd at have et lille fald i strømmen (teknisk set ikke en dråbe men normal ydeevne) i stedet for at kunne flytte lidt mere vægt med risiko for at beskadige knæene.

Jeg ved ikke, om knæsmerter jeg følte efter at have brugt wraps, havde noget at gøre med denne forskning eller ej, men det er nok en god ting for mig, det skete, ellers ville jeg nok have brugt dem og potentielt beskadige mine knæ yderligere. Hvis du i øjeblikket bruger knæpakker og ønsker at fortsætte, kender du kun de potentielle risici. Måske for nogle er det risikoen værd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: