ūüí™ūü•áCircuit Training: Resistance Bands - Fitness Angela Salvagno & Fitness News

Er Glutenfri en kostfad?

Hej og velkommen tilbage til mine venner, og lad mig lykønske dig med en anden stor uge med hård træning og opretholde din ernærings- og genopretningsplan. Det er, hvad der i sidste ende vil drive den nye dig så langt forbi den gamle dig, at du vil overraske både fortiden og den nuværende dig i processen. Det er altid planen for os, der udfordrer daglig daglig forbedring. Det fantastiske er, at hvis du er op for det, vil du aldrig blive skuffet. Grænserne for vores egne evner ser ud til at kende ingen grænser, og de resultater, vi ofte gør blege i forhold til dem, som vi vil gøre videre på linjen.

Jeg har brugt lidt af en anden strategi for fortsat at gøre fremskridt med min træning. Nogle gange er en lille pause fra vores regelmæssige rutine præcis, hvad eller kroppen har brug for. Tillad mig at vise dig, hvad jeg har lavet i det seneste, da jeg tror, ‚Äč‚Äčdu vil finde inspiration og måske endda beslutte at prøve det selv.

Mandag til fredag ‚Äč‚Äčhandler det hele med min træningspartner i Iron @RyanCaicco, og jeg nyder hvert minut af det. Det er lidt mærkeligt, fordi jeg havde været medlem i gymnastiksalen, deltog jeg i to år, før jeg mødte Ryan, og havde aldrig trænet med nogen der. Lige straks efter mødet med Ryan, begyndte vi bare at træne sammen og ikke se tilbage. Jeg elsker hvert minut af det, og håber han gør det også. Vi fører begge ret travle liv, men den tid, vi træner, ser ud til at bremse lidt, og vi har det godt at gøre, hvad vi elsker at gøre. Der er noget at sige for at have en god træningspartner. Hvis du er heldig nok til at have en – du ved hvad jeg mener.

Weekender på den anden side er lidt mindre forudsigelige, hvad angår planlægning. Ingen af ‚Äč‚Äčos synes at kunne mødes, så jeg havde brug for at tilføje noget for at fortsætte med at gøre fremskridt. En metode, jeg har brugt for sent til at videreføre mine træningsmål, samt nyde en forandring i naturen, er at gøre, hvad jeg kalder min Weekend Warrior Training. Jeg kender udtrykket weekend kriger fremkalder ikke et billede af nogen stærkt engageret i fitness, så det er en slags selvafskrækkende titel, som jeg giver til de to dage om ugen, jeg er ikke i gymnastiksalen. Det kan være en sarkastisk type navn, jeg har givet min træning, men det er stadig en alvorlig og en sjov måde at få arbejdet på.

Jeg går på en skole i nærheden, hvor jeg bor for at udføre denne træning. Der er et spor, der cirkler et fodboldbane – komplet med målposter selvfølgelig – og ting som trapper, en legeplads med abe barer og nogle bænke blandt andet (jeg kommer ind på, hvordan jeg bruger dem en anden gang). Jeg bringer altid forskellige stykker træningsudstyr med mig og sætter øvelser rundt på banen, så jeg kan køre station til station. I dag tager jeg dig gennem mit modstandsbåndskreds, så du kan få en ide om, hvordan du gør dette, hvis du vil prøve.

Alt du behøver er en park, skole eller community center, der har noget plads, og et par forskellige indlæg eller poler til at pakke bånd rundt. Jeg satte mine bånd op på hver målpost og på halvvejs mellem målposter på banen, en på hver side. Det er fire forskellige sæt af bands, og et hoppe til denne dags kredsløb. De bånd, jeg bruger, kan også tilpasses til forskellige spændinger, så hver øvelse har en anden intensitet og kan blandes og matches hver uge for at fokusere på enten reps eller power for eksempel.

Bortset fra de fire træningsbanestationer har jeg også hoppetovet i den finish, som jeg bruger som sprint. Et eksempel på et af mine kredsløb ville være som følger – ved mål efter nummer et antager jeg en hukommelsestilling, mens du holder håndtagene på båndene, så spændingen er relativt tæt. Derefter begynder jeg at ryge til 10 – 15 reps, mens jeg holder squat positionen. Dette er en stor kerneøvelse, da jeg holder knebet hele tiden med min torso stive, og en god rygøvelse også på grund af rækken.

Jeg løber derefter til station to, hvilket er moderat anspændt band ved midtvejs punktet på den ene side af banen mellem målposter. Her skal jeg gøre sideløft på siden ved at stå på bandet og greb hvert håndtag, mens du flyver mine arme op som en dumbbell side lateral. Jeg står enten med begge fødder på bandet, eller står i et halvtunge og har bandet under en fod. Jeg gør også både for- og bag-sideløft i forskellige kredsløb, hvilket kræver forskellige spændinger, så for dette kredsløb vil jeg forblive med side-sider.

Når jeg har gennemført 10-15 sidehøjelser, løber jeg derefter til næste sæt målposter. Her skal jeg tage en knebet position igen, men vender mig væk fra målposterne langt nok væk, at båndene er spændte. Denne gang, når jeg tager fat i båndene, skal jeg lave en presserende bevægelse som om jeg laver en brystpresse med håndvægte, der bringer mine hænder sammen på "toppen" af bevægelsen.

Herefter er det tid til at løbe til den sidste station, som ligger mellem målposter på den modsatte side af banen, hvor lateralerne blev færdige. Her står jeg med begge fødder på båndene, med dem med en meget stram spænding, mens de holdes på mine skuldre. Fra denne position skal jeg lave high rep squats. Jeg gør dem som jeg gør alle band øvelser – hurtigt. Jeg føler en stor sammentrækning i mine quads på grund af eksplosiviteten, såvel som den øgede spænding, da jeg kører lige op.

Endelig løber jeg resten af ‚Äč‚Äčsporet tilbage til startpositionen, tag mit spring reb og spring over et øjeblik. Jeg gør det hele kontinuerligt. Resten er kørslen mellem stationerne. Hvis jeg går rigtig hårdt, kan det være en sprint. Hvis jeg er virkelig træt, kan det næppe være en trav. Jeg plejer at gøre tre eller fire runder af dette, og derefter gå videre til et andet kredsløb.

Sagen med modstandsbånd er, at de er meget forskellige fra vægte eller kabler, så de giver en unik træningsoplevelse med et muskulært svar, du ikke får med fri vægt, kabler eller maskiner. Kombinationerne af øvelser er uendelige, og hvis du har flere af dem, kan du lave kredsløb som jeg beskrev, der er fantastisk til konditionering, skulptur og fedt tab. De rejser også meget godt, hvis du går væk til arbejde eller på weekend get-a-ways.

På den næste Weekend Warrior, Jeg bringer dig en anden type kredsløb, som jeg kan lide at gøre. Jeg nyder virkelig træning uden for dette, og tror, ‚Äč‚Äčat min krop og sind nyder stor nytte af tempoet og lokalet. Jeg vil lave meget forskellige kredsløb på lørdag og søndag, men begge er fulde krop og har også et element i kardiovaskulær træning. Disse er meget gode funktionelle og sundhedsforbedrende træningsprogrammer. Jeg opfordrer dig til også at give denne metode en prøve. Jeg tror, ‚Äč‚Äčdu vil opdage, at din anden træning nyder godt af den sort, som dette tilføjer.

Næste er søndags Quickie, hvilket betyder flere fantastiske opskrifter med denne uge Super mad. Fru toronto har lavet opskrifter med den utroligt alsidige tomat. Læs om du har savnet det. Jeg tror, ‚Äč‚Äčdu vil blive overrasket over, hvad du vil opdage. Indtil imorgen mine venner,

Glad løft!

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: